Gedichtenservice

Heavy Mettaals gedichtenservice

 

Holidays are coming en daarmee ook drukke tijden. Misschien moet je nog kerstinkopen doen, surprises maken van papier-maché, Mariah Carey muten op Sky Radio, recepten googlen en in de familiegroepsapp slingeren en stemmen voor de Top 2000. En dan moet je ook nog een kerstgedicht maken voor een familielid, vriend, collega, medewerker of vage onbekende …

Ik kan je helpen!

Op verzoek herhaald: mijn gedichtenservice. Het is simpel: ik schrijf op basis van jouw input een gedicht van ongeveer twaalf regels. Eerder iets meer dan minder, maar je kunt ervan uitgaan dat het een even getal blijft anders is het wat lastig te rijmen.
Een persoonlijk gedicht kost je € 10,- (+/- 12 regels) of € 17,50 (+/- 24 regels), te voldoen via een oud-Hollandsch Tikkie. Dat geld steek ik niet in mijn eigen zak, maar ik maak elke euro strijkstokloos over aan Stichting Ambulance Wens, een stichting die laatste wensen van terminale mensen laat uitkomen.

HypotheKerkhof sponsort 5 euro extra per gedicht!

HypotheKerkhof, het bedrijf van mijn goede vriend Roland van de Kerkhof, helpt graag mee om deze actie tot een succes te maken. Per door mij geschreven gedicht doneert hij € 5,- aan Stichting Ambulance Wens. Een buitengewoon mooi gebaar, dank je wel!

Vraag je gedicht s.v.p. zo vroeg mogelijk aan, uiterlijk drie dagen voordat je het nodig hebt. Wil je meerdere gedichten aanvragen of heb je andere wensen? Neem dan contact met met op.

Je kunt tot en met 22 december a.s. een gedicht aanvragen. In de laatste week van 2021 maak ik de opbrengst bekend en doneer ik het bedrag.

60

Aangevraagde gedichten

1606819831353
Artikel uit het ED van vorig jaar. Klik/tik op de afbeelding voor een vergroting.

Doneren kan ook!

Heb je geen gedicht nodig maar wil je dit initiatief wel steunen? Kan, graag zelfs! Stuur me een appje op 06 1287 2818 (of gebruik de groene WhatsApp me-knop op deze site) met daarin je naam en het bedrag dat je wilt schenken en ik stuur je een Tikkie.
× WhatsApp me!