Contact

Zoek je mij? Behalve een paar weken in de zomer ben ik meestal niet ver weg. Hieronder staat mijn telefoonnummer. Omdat ik vaak aan het interviewen of schrijven ben, kan ik niet altijd opnemen. Maar als je het onderstaande formulier invult, me mailt op het adres hélemaal onderaan of me een appje stuurt, meld ik me binnen 24 uur.

  Dit formulier gebruikt Akismet om spam te verminderen. Leer hoe je gegevens worden verwerkt.

  Wat anderen schrijven over Heavy Mettaal

  Michel Letschert
  Michel Letschert
  2023-05-15
  Heel fijn om mee samen te werken. Maakt professionele teksten op zeer hoog niveau.
  Tessa Mom
  Tessa Mom
  2022-09-25
  Enorm knap hoe Matthijs (Heavy Mettaal) na een kwartier interviewen al meteen een sterk stuk weet te schrijven. Met precies de juiste noot en woorden van je boodschap. De humor die er dan ook ook nog in wordt verwerkt, maakt de tekst helemaal af.
  Frank ie
  Frank ie
  2022-09-14
  Tekstbureau Heavy Mettaal / Mathijs is een echte professional. Hij weet als geen ander teksten op een prettige en humoristische manier te beschrijven. En niet onbelangrijk: reageert en werkt erg snel. Aanrader!!
  Ilse Bozon
  Ilse Bozon
  2021-06-06
  Snelle service, scherp en kwalitatief geweldig!!
  nikidegreef
  nikidegreef
  2021-02-10
  De teksten van Matthijs herken ik uit duizenden. Ijzersterk! Zijn woorden brengen het juiste gevoel bij een ander naar boven. Hij kan het voor elkaar krijgen om een gevoelig onderwerp waar voor- en tegenstanders voor zijn zo te omschrijven dat het verbindt en dat het je op een andere manier naar het onderwerp laat kijken. Het heeft dus echt resultaat! Ik noem hem ook wel een woordenkunstenaar. En de snelheid waarmee hij de juiste woorden aan een stuk papier kan toevertrouwen, is bewonderenswaardig. Een echt zwaargewicht in zijn vak! En daarnaast erg betrokken bij de mensen waarmee hij samenwerkt.
  Jouri de groot
  Jouri de groot
  2021-01-24
  Heavy Mettaal is je Go to, als je sprakeloos bent.. Voor het starten van een producten lijn, had ik leuke en unieke beschrijvingen nodig. Na de eerste Meet & Greet met Mathijs wist ik dat alles goed zou komen. zeer tevreden en ga in de toekomst meer gebruik maken van zijn diensten!
  Esther Trompert
  Esther Trompert
  2019-09-03
  Sinds een tijdje werken we samen met Heavy Mettaal. Matthijs is creatief, vernieuwend, op het doel af en vol humor. Alles wat te maken heeft met schrijven pakt hij met twee handen aan. Hij weet mensen dusdanig te prikkelen dat ze het lezen (iedere keer weer) en reageren. Naast een hele grote meerwaarde voor onze organisatie, is de samenwerking persoonlijk, flexibel en zeer prettig. Op naar een mooie groei voor Heavy Mettaal en nog een lange samenwerking!
  Roland van de Kerkhof
  Roland van de Kerkhof
  2019-09-03
  De beste in regio Helmond. Gegarandeerd! Deze man maakt voor jou het verschil en is zeer creatief in zijn oplossingen ...
  × WhatsApp me!