De AchterBan: het bedrijfsmagazine van de BanGroep

Nuenen is bekend om Vincent van Gogh, maar natuurlijk vooral vanwege BanBouw en de – later ontstane – overkoepelende BanGroep. Twee keer per jaar brengt deze bedrijvengroep een bedrijfsmagazine uit, getiteld De AchterBan. Dat is geen amateuristisch blaadje, maar een shinende glossy met matte afwerking. De AchterBan staat vol verhalen uit de hele organisatie. Persoonlijke verhalen over passies en hobby’s, maar ook inhoudelijke epistels.

 

Het recept om tot een mooie AchterBan te komen is vaak hetzelfde: een of twee interviewdagjes op locatie in Nuenen. En daarna schrijven, soms nog wat bijpunten en per koerier naar de vormgever die er iets moois van maakt. Lekker leesvoer voor bij de kerstboom of op de camping, in het geval van de zomerse versie. Benieuwd naar de laatste versie? Die kun je hier online lezen. Inclusief bladergeluid, dus speakers aan!

 

Wil je ook een bedrijfsmagazine laten maken? Kan ik voor je regelen! Ik plan, organiseer, interview en schrijf voor je. Bel, mail of app me maar en we maken samen iets moois.

Bedrijfsmagazine AchterBan BanGroep
× WhatsApp me!