HypotheKerkhof

Roland van de Kerkhof is al lang een goede vriend van me. Ik ontmoette hem voor het eerst in de rij voor het postkantoor in 1999, toen we kaarten voor de band Live probeerden te kopen. Dat lukte trouwens.

 

Vijf jaar later kwam hij bij mijn club, Stiphout Vooruit, voetballen. Sindsdien bezochten we samen heel wat rockconcerten, cafés, evenementen en voetbalwedstrijden. Ook trainden we samen voor de hele marathon (allebei een halve) van Eindhoven in oktober 2007. Tot en met juli liepen we zeker twee keer per week afstanden tot wel tien kilometer per keer. Daarna werd het allemaal wat minder qua training, maar we kwamen allebei zonder blijvend letsel over de finish vóórdat het parcours was afgebroken door vrijwilligers. Daar waren we best trots op en niet geheel onterecht natuurlijk.

 

Jaren later startte Roland zijn eigen onderneming, HypotheKerkhof. En in de zomer van 2020 vroeg hij me om de teksten voor zijn nieuwe website te schrijven. Wilde ik graag doen, want er was toch geen marathon om voor te trainen. Het resultaat kun je hier bekijken.

× WhatsApp me!